Verzendkosten en retouren

 ​Verzendkosten:

De verzendkosten per bestelling zijn 4,25 euro ongeacht de grootte van uw bestelling per brievenbuspakje met track en trace.  Voor zendingen naar Belgie zijn de kosten 7,50 euro standaard pakket zonder track en trace.  Uw bestelling wordt verzonden in cadeau verpakking. Let op, wij verzenden niet naar bedrijfsadressen, gelieve een huisadres op te geven.

Mocht u uw bestelling liever onder rembours betalen, neemt u dan even contact op via de mail. De kosten voor u zijn dan 18,35 euro en dit geldt alleen voor Nederlandse postadressen.

 

Retouren:

Sieraden kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden met ingevuld retourformulier. Ruilen kan niet met ons systeem, u kunt nieuwe oorbellen eventueel wel via de winkelmand bestellen.

Oorbellen kunnen uitsluitend in ongeopende verzegelde verpakking retour ( i.v.m. hygiëne). Er wordt overigens maar 1 oorbel verzegeld, zodat u er in ieder geval wel 1 kunt passen.

Gelieve voor retourzending de originele verpakking te gebruiken en voldoende te frankeren. Verpak uw retour stevig, omdat u wettelijk verantwoorlijk bent voor schade welke is ontstaan tijdens het retour zenden. De schade wordt dan namelijk in mindering gebracht op het te retourneren bedrag.

Frederiquestijl is tevens wettelijk niet verantwoordelijk voor retourzendingen die niet aankomen. Daarom raden wij u aan om aangetekend te versturen. Of in ieder geval een traceerbare manier van verzending te kiezen en het bewijs ervan goed te bewaren mocht er twijfel ontstaan. Retourkosten zijn voor rekening van de klant.  

                            

 

 

© 2012 - 2020 Frederiquestijl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel